Jobba på Lideco

Vår vision är att vara ett företag i världsklass, där vi är den ledande verktygskomponentleverantören, den bästa arbetsplatsen och ett hållbart föredöme. Tillsammans har vi tagit fram våra värderingar ”Vi vill”, ”Tillsammans” och ”Våga prova för att utvecklas” och på dessa grundar vi vår företagskultur.

Vi på Lideco är ett gott gäng på 22 personer, där produktionsavdelningens 6 anställda är en viktig del av verksamheten. Vi sätter tillsammans kunden i fokus och försöker gemensamt hitta de bästa lösningarna. Våra olika kompetenser och egenskaper kompletterar varandra och skapar ett vinnande team.

Vår personal är vår viktigaste resurs och genom vårt hållbarhetsarbete fokuserar vi på att både människan och miljön ska må bra i ett företag med sund ekonomi och långsiktig planering. Vill du veta mer om Lideco, så titta på vår hemsida under Om oss och Hållbarhet.

Även om vi inte har några lediga tjänster kan du alltid skicka in en ansökan till peter.nilsson@lideco.se om du tror att din kompetens passar bra in hos oss på Lideco!