VD-bloggen

Oj vad tiden springer iväg, 2020 firar Lideco 35-års jubileum. Det har hänt otroligt mycket under dessa år. Från 3 anställda till 19, från ett försäljningsbolag till att ha egen produktion, flera tillbyggnader, nya agenturer, digitalisering med e-handel och systemintegrationer. 

För att minnas tillbaka har vi tagit fram lite bilder på personal och händelser genom åren. Klicka på länken och se om du känner igen dina kontakter! 
Lideco 35 år!

Vi utökar möjligheten att hålla kontakt med Lideco genom att starta en företagssida på LinkedIn. vi kommer att lägga ut nyheter, produktinformation, applikationsexempel och lite intressanta tips. Jag hoppas att du vill gå in på LinkedIn och följa oss där!
LinkedIn

Covid-19 fortsätter att hålla oss i sitt grepp och påverka våra verksamheter och liv. Det är nu ett bra tag sedan det stora utbrottet då vi blev helt överraskade av virusets snabba framfart och tuffa förlopp. Det är fortfarande oroliga tider och viruset vill inte ge sig men branschen verkar ändå ha lyckats hålla igång ganska bra som helhet.

Fler och fler företag börjar lätta på besöksförbud och vi har kunnat börja göra lite besök igen under hösten. Det gäller dock att inte slappna av, utan att fortsätta följa hälsomydighetens rekommendationer. Digitala möten har blivit en del av vardagen och vi kommer definitivt att se nya arbetssätt framöver.

Våra leverantörer håller igång sina verksamheter och vi på Lideco har välfyllda lager för att kunna leverera med korta leveranstider.

 

Ha det bra och ta hand om er!

/Peter

 

 VD-bloggen