VD-blogg

Äntligen har det blivit lite sommarvärme och vad härligt det är med alla ljusa varma kvällar.


Jag kan med stolthet och glädje informera att Lideco nu representerar OMCR på den svenska marknaden. På flera platser i världen har FIBRO och OMCR ett samarbete med en gemensam försäljningsorganisation med två varumärken som kompletterar varandra.
Från och med 1 juni har Lideco agenturen för båda varumärkena i Sverige.

Vi på Lideco jobbar för att skapa långvariga relationer med både våra kunder och leverantörer men också med vår personal. Motiverade och engagerade medarbetare är en förutsättning för att kunna erbjuda den service och det värde vi vill leverera till våra kunder, nämligen att "bidra till våra kunders framgång" som vi uttrycker det i vår affärsidé.
I tre kostnadsfria digitala föreläsningar med temat "skapa ett vinnande team" erbjuder vi nu möjligheten att tillsammans med Susanne Pettersson få inspiration och verktyg för att jobba vidare med att utveckla dig, ditt team och företag. Första seminariet hålls tisdag 31 augusti kl. 8:30-9:15. Följande två föreläsningar är tisdag 14/9 och tisdag 28/9. Hör av dig om du vill ha mer information om eventet eller anmäla dig direkt.

Vi har utökat personalstyrkan i vår produktion och jag hälsar Thomas Wetterlund välkommen till oss på Lideco. Thomas kommer i första hand att slipa stans hos oss. Vi har investerat i en ny fräs från Mikron som kommer efter sommaren.

Sedan en tid är vaccineringen mot Covid-19 i full gång och i skrivande stund minskar spridningen. Jag hoppas och planerar för att vi ska kunna komma tillbaka till vår fysiska arbetsplats efter semestern och kunna sprida och få den energi och glädje som man får när man möts. Tills dess får vi fortsätta med att hjälpas åt att begränsa smittspridningen enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Glöm inte att leenden, skratt, omtanke och vänlighet också smittar.

Våra leverantörer håller igång sina verksamheter och vi på Lideco har välfyllda lager för att kunna leverera med korta leveranstider.

Följ oss gärna via LinkedIn, Facebook och YouTube där ni hittar nyheter, produktinformation, applikationsexempel och lite intressanta tips. Länkar hittar du längst ner på hemsidan. Ni kan numera också chatta med våra innesäljare via vår hemsida.

Ha det bra och ta hand om er!

/PeterVD-blogg