VD-blogg

Några månader in på det nya året kan jag konstatera att det är bra fart i Svensk industri och det är ganska mycket förfrågningar ute på marknaden för tillfället.

Pandemin med Covid-19 fortsätter att hålla oss isolerade. Vi jobbar så mycket som möjligt på distans vilket trots allt fungerar bra. Jag längtar dock tills vi alla kan träffas igen och känna den energin som kommer av fysiska möten. Tills dess får vi fortsätta med att hjälpas åt att begränsa smittspridningen enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Glöm inte att leenden, skratt, omtanke och vänlighet också smittar.

Våra leverantörer håller igång sina verksamheter och vi på Lideco har välfyllda lager för att kunna leverera med korta leveranstider.

Vi byter ut en av våra gamla trådgnistar i produktionen och installerar just nu en AgieCharmilles. Det ska bli väldigt kul att få komma igång och testa kapaciteten.

Följ oss gärna via LinkedIn, Facebook och YouTube där ni hittar nyheter, produktinformation, applikationsexempel och lite intressanta tip. Länkar hittar du längst ner på hemsidan. Ni kan numera också chatta med våra innesäljare via vår hemsida.

Framåt sommaren eller i början av hösten kommer vi att presentera ett par intressanta nyheter och tjänster så håll ögon och öron öppna.

Ha det bra och ta hand om er!

/PeterVD-blogg