VD-blogg

Så har det blivit ett nytt år igen. För mig innebär det en möjlighet att stanna upp och reflektera över tidigare år och samtidigt blicka framåt. En möjlighet att ta med oss lärdomar och erfarenheter framåt och utveckla våra rutiner, produkter och tjänster.

2020 blev pandemins år och vi påverkades alla av Covid-19 på ett eller annat sätt. Social distansering blev ett nytt begrepp och med nya rutiner så har vi hållit oss friskare än någonsin. Vår kontorspersonal och säljare jobbar hemifrån så mycket som möjligt och vi genomför många digitala möten med våra kunder istället för fysiska besök. Vi har hittat rutiner som gör att vi arbetar effektivt tillsammans och blivit bekväma i att hantera den digitala tekniken. Men jag ser fram emot när vi alla kommer att träffas fysiskt igen.

Svensk industri har stått sig stark under hösten och vi har efter några tuffare månader i våras haft en bra orderingång och ser med tillförsikt framåt. Kan vi genomföra vaccinationer med effektiva och fungerade rutiner tror jag att vi får en positiv utveckling under året.

Även under detta år har vi jobbat med att utveckla rutiner och arbetssätt. Under första kvartalet 2020 installerade vi en ny svarv och en ny slipmaskin. Fler och fler kunder använder vår e-handel och vi får över 50% av våra orderrader digitalt idag.
Även om du vill göra dina inköp från ditt affärssystem, så är det enkelt att göra en förfrågan via vår e-handel som du sedan kan hänvisa till vid inköp, vilket sparar tid för alla parter.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vi har blivit nominerade av Volvo Cars att leverera specialdelar till deras bilverkstäder runt om i världen. Det blir en ny spännande del som kompletterar vår ordinare verksamhet.

2020 var också året då Lideco firade 35-års jubileum och det har hänt mycket under dessa år. Från 3 anställda till 19, från ett försäljningsbolag till att ha egen produktion, flera tillbyggnader, nya agenturer, digitalisering med e-handel och systemintegrationer. För att minnas tillbaka har vi lagt ut lite bilder på personal och händelser genom åren. Klicka på länken och se om du känner igen dina kontakter.

Lideco 35 år

Vi utökar möjligheten att hålla kontakt med Lideco genom att starta en företagssida på LinkedIn där vi lägger ut nyheter, produktinformation, applikationsexempel och lite intressanta tips.
Sedan tidigare finns också Lideco på Facebook där vi publicerar lite information om företaget och våra anställda. Länkar till dessa och vår YouTube-kanal hittar du längst ner på sidan. Klicka in och följ oss!

Våra leverantörer håller igång sina verksamheter och vi på Lideco har välfyllda lager för att kunna leverera med korta leveranstider.

Ha det bra och ta hand om er!

/PeterVD-blogg